HTML

Mindenet

Minden, ami Internet-of-Things

Friss topikok

A dolgok állása

2013.05.15. 20:35 schanda

Egy májusi HVG-cikk olvastán ötlött fel a költői kérdés: az intelligens kütyükről szóló magyar írásokban miért nem vetik oda a szerzők, hogy az efféle eszközök az IoT körébe tartoznak? .

Gyors guglizás és megállapítható: a magyar sajtó csak elvétve operál az IoT-fogalommal. Igaz, a tavalyi nemzetközi hype után egyre szaporodnak a témával foglalkozó, a gyereket nevén nevező írások. Ahogy az is igaz, hogy a nemzetközi sajtó mínusz USA minden napra produkál egyet.

Tudta-e Ön kedves olvasó, hogy pár éve az EU IoT-kutatásokat összehangoló szervezete konferenciát szervezett Budapestre? Nem? A hiba nem az ön készülékében van -- az eseményről idehaza legfeljebb szakblogok számoltak be. Ahogy az IoT jelentősségét is elsősorban a blogoszféra ismerte fel igazán.

Szólj hozzá!

Címkék: internet of things IoT

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenet.blog.hu/api/trackback/id/tr795302136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása